Image

Buitenruimte

Voor wie er graag ruimte om zich heen heeft in deze corona-tijd, is er de gelegenheid om in de tuin te gaan staan/zitten/werken. Er zijn voldoende zitgelegenheden, van loungeplek tot picknicktafel. Wanneer het slecht weer dreigt te worden, is er de mogelijkheid tot overkapping in onze terrasperpaviljoentjes met warmtelampen. Maar er kan ook een grote stretch-tent worden opgezet voor grotere groepen.
Image

Toneelruimte

Deze grote ruimte heeft wat weg van een balzaal en kijkt uit op de tuin. De Toneelruimte heeft een hoog balkenplafond en is met geluidsisolatie afgewerkt. Hierdoor galmt de grote ruimte niet en heeft het een fijn rustgevende akoestiek.

Afmeting 8,5 x 14 = 119m2

Image

Stilteruimte

Typerend voor deze ruimte zijn de vele ramen en het zicht op de tuin. Waar je ook bent, je kan overal wel een blik naar buiten werpen. De houten vloer en de gekleurde stoelen brengen sfeer in de ruimte.


Afmeting 8,5 x 6,4 = 54m2
(Minimaal 8 personen)

Image

Vergaderruimte

De openslaande deuren maken deze ruimte bijzonder. ‘s Zomers kan er zowel binnen als buiten vergaderd of geborreld worden. ’s Winters gaat de kachel aan en is er goed uitzicht op de winterse taferelen in de tuin. Ook in de winter is er geen gemis aan groen, want daar wordt in deze ruimte goed voor gezorgd.


Afmeting 5,6 x 3,4 = 19m2
Image

Gespreksruimte

Deze ruimte is uitstekend te gebruiken voor (coach)gesprekken, overleg in kleine groepen of als werkruimte. Er heerst een rustige sfeer, die onder andere komt door een relaxte zithoek en de zachte kleuren.


Afmeting 3 x 4 = 12m2
Incl. koffie/thee

© 2023 DeRuimte - KvK 24176687 DeRuimte BV - BTW NL008161768B01