Corona Veilig en Gezond Vergaderen
-
Ons pand heeft vier in- en uitgangen, drie toilet- en drie wasgelegenheden met papieren handdoekjes.
- We ruimen voldoende tijd in tussen de verschillende sessies, waardoor wordt voorkomen dat arriverende en vertrekkende bezoekers elkaar tegenkomen.
- Wij hebben specifiek extra ventilatie en agfzuigingscapaciteit laten aanbrengen.
-
Onze medewerkers wassen tenminste iedere 30 minuten en bij verandering in werkzaamheden hun handen volgens de hygiënevoorschriften.
-
Onze werkplekken zijn afgescheiden van de publieke ruimtes.
-
Etenswaren worden per persoon gepresenteerd.
-
Eten en drinken wordt op serviesgoed gepresenteerd dat op hoge temperatuur is afgewassen.
-
Er staan voldoende afvalbakken om alle disposables in weg te gooien. Gasten worden geïnstrueerd om verpakkingsmaterialen, servetjes etc. zelf weg te gooien.
-
Mocht er in een enkel geval gekozen zijn voor presentaties van gerechten in buffetvorm dan dragen we zorg voor eenrichtingsverkeer langs de buffetten.
-
Er is minimaal een medewerker aanwezig die toeziet op de naleving van de gestelde richtlijnen
Algemene regels
-
Zorg voor goede hygiënemaatregelen.
-
Was regelmatig de handen.
-
Hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog.
-
Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze gelijk weg.
-
Schud geen handen.