Optiesysteem

 

Bij DeRuimte werken we met een optiesysteem. Dit betekent dat u bij ons een optionele reservering plaatst die u kosteloos
mag annuleren tot een week voor de reservering.

  • Als u een optionele reservering bij ons heeft staan nemen we uiterlijk een week van te voren contact met u op om te vragen of de optie nog doorgaat, met hoeveel mensen u precies komt en wat de dieetwensen zijn. Vanaf dat moment is uw reservering definitief.
  • Als u in de week voor de reservering annuleert, betaalt u tweederde van de totale offerte.
  • Als u op de dag zelf annuleert, brengen wij de volledige offerte in rekening.
Wanneer wij een boeking binnenkrijgen van een andere partij die op dezelfde dag, dezelfde ruimte wil huren, zullen wij contact met u opnemen. Wij vragen u dan of u de optionele reservering wil omzetten in een definitieve reservering.

Moet u deze definitieve reservering alsnog annuleren, betaalt u tot twee weken van tevoren eenderde van de totale offerte.
 
  • Bij een annulering die u twee weken tot en met de dag van tevoren doorgeeft, betaalt u tweederde van de totale offerte.
  • Als u op de dag zelf annuleert, betaalt u de volledige offerte.


Arrangementen
Tot drie dagen van tevoren kunnen arrangementen en het aantal gasten worden aangepast. Vanaf dat moment brengen we de huur in rekening en het aantal lunches dat is opgegeven.
© 2024 DeRuimte - KvK 24176687 DeRuimte BV - BTW NL008161768B01