Welkom

Hans en Tamara zijn twee entrepreneurs die vanaf 2010 samenwerken. Twee jaar later is DeRuimte ontstaan. Het is gelegen in Breda in een voormalig schoolgebouw en heeft verschillende ruimtes die variëren in grootte. Er is niet alleen ruimte voor vergaderingen, maar ook voor trainingen, heisessies, feesten en workshops. De diversiteit in mogelijkheden van DeRuimte is een afspiegeling van haar eigenaren. Vanuit hun psychologische achtergrond geven Hans en Tamara allebei (team)coaching en creëren ze (therapeutische) voorstellingen. DeRuimte straalt hun liefde voor een rustige werkplek, mooi eten en een groene leefomgeving uit.

Image

Vergaderen in Breda

Het pand van DeRuimte, gebouwd in 1957, is volledig gerenoveerd naar de standaard van 2020. Moderne gemakken worden afgewisseld met authentieke details. De speciale akoestische plafonds zorgen voor moeiteloos luisteren en spreken. De originele tegelvloer en de houten balken in de Toneelruimte geven DeRuimte een karakteristieke uitstraling. 

Nul-op-de-meter vergaderlocatie

Bij DeRuimte Breda is er de ruimte voor verschillende evenementen. Wij hebben trainingsruimtes en subruimtes ter beschikking om te vergaderen, een multisessie te houden, cursussen te geven of voor teambuilding. Daarnaast zijn wij ook een feestlocatie voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen, pensioenfeesten of een uitvaart.

Bij DeRuimte vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Het kan bij deze duurzame vergaderlocatie. Zonder geitenwollensokkengehalte in een huiselijke sfeer met culinaire biologische hapjes en ecologische bedrijfsvoering!

Image

DeRuimte is goed aan te rijden vanuit zowel Nederland als België middels de A16. Ga voor de routebeschrijving en recensies naar onze 
Google pagina.
© 2020 DeRuimte - KvK 24176687 DeRuimte BV - BTW NL008161768B01