Karakteristiek Speels Kleuterschoolgebouw in Breda met veel mogelijkheden voor vergaderen, trainen of heissie. Ons pand uit 1957 is volledig gerenoveerd naar de standaard van 2019 met behoud van authentieke details. Speciale akoestische plafonds zorgen voor moeiteloos luisteren en spreken.  Onvergetelijke koffie, een biologische huisgemaakte lunch en hartverwarmende service maken deze vergaderlocatie de plek waar je blij van wordt.  

Stilteruimte Vergaderen, brainstormen, presenteren en trainen zonder het milieu te belasten.  Het kan bij deze duurzame vergaderlocatie. Zonder geitenwollensokkengehalte in een huiselijke sfeer met culinaire biologische hapjes en ecologische bedrijfsvoering!

 


Het is nu alweer zeven jaar geleden dat DeRuimte haar eerste gasten heeft ontvangen. Sindsdien is er veel veranderd. Het team is daar een goed voorbeeld van. Zo telde ze in 2015 nog maar één lid, nu heeft ze er twaalf. Het zijn twaalf totaal verschillende mensen, zowel in leeftijd als in culturele achtergrond. Van havo-studenten tot oud-bloemschikkers, afkomstig uit Kroatië, Marokko of twee straten verderop; alles zit ertussen. Samen hebben ze één doel: er samen met de gasten een mooie dag van maken.

© 2024 DeRuimte - KvK 24176687 DeRuimte BV - BTW NL008161768B01